Beëdigd vertaler Duits

Jouw beëdigd vertaler Duits

Jouw beëdigd vertaler Duits

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam met professionele beëdigd vertalers Duits. Wij werken met een uitgebreid netwerk van native vertalers, waardoor wij je met vrijwel alle denkbare talencombinaties kunnen helpen. De vertalers die jou helpen met een Duitse vertaling zijn allen woonachtig in Engeland. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige vertalingen.

Commerciële teksten en specialistische vertalingen

Onze vertalers vertalen commerciële teksten van en naar het Duits, maar zijn ook gespecialiseerd in het vertalen van bijvoorbeeld algemene voorwaarden, boeken, brochures, jaarverslagen en websites. Naast deze specialistische vertalingen hebben wij ook Duitse beëdigd vertalers in dienst die expert zijn in het vertalen van officiële documenten.

Wat doet een beëdigd vertaler?

Een beëdigd vertaler vertaalt documenten zodat die rechtsgeldig zijn. De vertaler waarmerkt de vertaling door deze aan het origineel te bevestigen, te verklaren dat de vertaling correct en volledig is en te voorzien van handtekening en stempel. Ben je op zoek naar een beëdigd vertaler Duits? Dan helpt Translation Office je graag.

Onze tarieven

Een professionele vertaling is meer dan het omzetten van woorden in een andere taal. Onze native Duits vertalers vertalen volgens jouw wensen en schrijfstijl. Officiële documenten kunnen door onze beëdigd vertalers Duits tegen het tarief vanaf € 0,15 per woord exclusief btw worden vertaald.

Offerte aanvragen

Je kan bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om je op werkdagen binnen één uur een gepast voorstel te doen. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen over onze beëdigd vertalers Duits? Dan kan je ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 369 09 61.

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen