Website vertalen

Jouw internationale doelgroep aanspreken?

Jouw internationale doelgroep aanspreken?

Richt jouw bedrijf zich op de internationale markt en heb je vooral bezoekers uit het buitenland? Dan is het van essentieel belang om jouw website te laten vertalen. Hierdoor kan je jouw product of dienst bij een breder publiek aanbieden waardoor dit zal resulteren in een groter bereik.

Jouw internationale doelgroep is namelijk beter bereikbaar wanneer de website in meerdere talen te lezen is. Door je website te vertalen kunnen de bezoekers gemakkelijk de weg vinden op je website. Mocht je geïnteresseerd zijn in het vertalen van jouw website, dan helpen wij je graag!

Website vertalen

Bij Translation Office helpen wij je graag met het vertalen van jouw volledige website. Indien je alleen bepaalde onderdelen wilt laten vertalen is dit ook geen enkel probleem. Van productomschrijvingen tot aan de algemene voorwaarden, wij vertalen jouw website met plezier in elke gewenste taal. Onze ervaren vertalers zetten de tekst correct om in een andere taal. Daarnaast leveren wij de vertalingen in een door jou aangegeven formaat.

Translation Office levert tekstvertalingen van hoogstaande kwaliteit. Je kan er vanuit gaan dat we enkel en alleen werken met professionele vertalers, die weten waarover ze praten. Om de beste vertalingen te kunnen leveren voor jouw website, vertalen onze vertalers alleen naar hun moedertaal. Hierdoor kunnen er culturele misinterpretaties worden voorkomen. Jouw website laten vertalen is nog nooit zo efficiënt en makkelijk geweest. Kies voor Translation Office!

Vertalen naar elke gewenste taal

Translation Office vertaalt websites in verschillende vreemde talen. Niet alleen de meest voorkomende talen zoals Engels, Frans en Duits worden gehanteerd, ook vertalingen in het Chinees, Pools of Tsjechisch zijn mogelijk. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om jouw reeds vertaalde website te laten controleren op terminologische consistentie, taalfouten en omissies. Jouw website laten vertalen bij Translation Office is door een groot netwerk van professionele en ervaren vertalers in bijna elke gewenste taal mogelijk!

Offerte aanvragen voor website vertalen

Heb je interesse in het vertalen van jouw website en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan! Zodra wij jouw brontekst kunnen inzien en je laat weten welke vertaling gewenst is, ontvang je dezelfde dag nog een offerte. Voor vragen zijn wij altijd beschikbaar per mail via info@translationoffice.nl of telefonisch via 020 – 36 909 61.

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen